Nieuws - Website Focolarebeweging

 

  HOME

 
Nederlanders naar zaligverklaring Chiara Badano
 

Vanuit Nederland gaat eind september een groep naar de zaligverklaring van Chiara Badano in Rome. Ze wordt op 25 september in Rome zalig verklaard door de prefect van de Congregatie voor Zalig- en Heiligverklaringen. De dag na de plechtigheid is er een dankmis in de basiliek Sint Paulus Buiten de Muren, voorgegaan door kardinaal Bertone, staatssecretaris van het Vaticaan.

Speciaal jongerenprogramma
Vanuit Nederland zullen circa 20 jongeren en ouderen deelnemen aan de plechtigheden. Ook nemen ze deel aan een speciaal jongerenprogramma rond de nieuwe zalige, dat in de avond van 25 september plaatsvindt in de Paulus VI-zaal in het Vaticaan (Sint-Pietersplein).

Belangstelling voor deelname aan de reis?
De Focolarebeweging in Nederland organiseert een reis naar Rome van vrijdag 24 t/m zondag 26 september. Heenreis: Eindhoven–Ciampino op vrijdag 24/9, 14.30–16.30 uur. Terugreis: Ciampino–Niederrhein op zondag 26/9, 17.20–19.30 uur. De reis staat open voor iedereen.

Kosten
Kosten logies met ontbijt in Rome: 40 euro per nacht. Kosten vliegreis: afhankelijk van het moment van bestellen (ongeveer 170 euro).

Voor meer informatie: Lucy de Haan 06-12868157, e-mail: lucy.dehaan@focolare.nl

 

 
« Vorige