Nieuws - Website Focolarebeweging

 

  HOME

 
Focolare helpt Pakistan
 

De Focolarebeweging in Pakistan werkt met de hulp van mensen van de beweging uit heel de wereld aan ondersteuning van de slachtoffers van de watersnoodramp in Pakistan.

Jongeren en volwassenen van de Focolaregemeenschap in Pakistan staan de mensen bij in hun leed door hulpgoederen en door persoonlijke aandacht en zorg. 

 
Vanuit Rawalpindi schrijven ze: “We doen wat we kunnen om het leed van de mensen te verzachten. We hebben melkpoeder, tandenborstels, emmers, beddengoed en kinderspeelgoed kunnen brengen naar 381 christelijke en moslimgezinnen, die onder de leiding van de militairen zijn ondergebracht in christelijke scholen in Risalpur.”

Ook schrijven ze "voortdurend de hand van de Voorzienigheid te ervaren in al de hulp die komt". Ze bidden en vragen het gebed, vooral voor de zieken die nu in uiterst moeilijke omstandigheden verkeren.

Uw steun?
Wilt u de slachtoffers via Focolare steunen, dan kan dat door een gift over te maken op rekening Focolarebeweging 69.72.65.579 te Vlijmen, met vermelding 'gift Pakistan'.


 
« Vorige