Nieuws - Website Focolarebeweging

 

  HOME

 
26 april - 2 mei 2013
Vakantie met elkaar
 

Wat is een vakantiemariapoli?
Een vakantiemariapoli is een meerdaagse bijeenkomst van Focolare. In deze bijeenkomst proberen we samen “familie” te zijn. Iedere dag is er ruimte voor verdieping, ontmoeting, plezier, sport en ontspanning. Het thema van de bijeenkomst dit jaar is: “Heb uw naaste lief als uzelf” (Mc. 12:31). Kinderen en tieners hebben een eigen programma.

Data 2013
In 2013 zal de vakantiemariapoli gehouden worden van vrijdagavond 26 april 19.00 uur tot en met donderdagochtend 2 mei.

Plaats
Dit keer gaan we naar De Beukenhof in Biezenmortel (vlakbij ’s Hertogenbosch). Het adres van De Beukenhof is Capucijnerstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen en zwemmen. De stad ’s Hertogenbosch is zeker een bezoekje waard. Verder liggen de Loonse en Drunense duinen en De Efteling op steenworp afstand.

Programma
Elke ochtend wordt het thema van de mariapoli: "De liefde tot de naaste" uitgewerkt in een van de verschillende realiteiten waarin we ons in het dagelijks leven bevinden zoals ons gezin, onze directe omgeving of de maatschappij. Middags is er ruimte voor ontspanning in de vorm van sport, spel, uitstapjes en excursies.

Op maandag 29 april staat van 15.00 tot 17.00 uur een symposium gepland met als thema “Lef om te investeren. Duurzame persoonlijke relaties.” Sprekers zijn onder andere een ervaren psychiater en een universitair hoofddocent. In de workshops komen conflicthantering, interculturaliteit en het digitale tijdperk aan bod.

Koninginnedag, 30 april, valt midden in de Mariapoli. Dit jaar is dat natuurlijk een heel bijzondere dag. Wij zullen die dag zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op de Mariapoli zal de kroning van onze nieuwe koning op televisie te zien zijn. Verder zijn er mogelijkheden om de festiviteiten in de omgeving bij te wonen.

Kosten
U moet met de volgende bedragen rekening houden. € 50,00 per persoon per dag all-in; hele Mariapoli € 282,00 € 35,00 per persoon per dag zonder overnachting Kinderen tot 2 jaar gratis Kinderen van 2 t/m 12 jaar € 24,00 per dag; zonder overnachting € 18,00 per dag; hele Mariapoli € 144,00 Tieners van 13 t/m 15 jaar € 33,00 per dag; zonder overnachting € 25,00 per dag; hele Mariapoli € 198,00 Logies in meerpersoonskamers. Er zijn beperkte mogelijkheden voor eenpersoonskamers. Hiervoor wordt een toeslag in rekening gebracht. Lakens en handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Overige
Kiest u liever voor een overnachtingsmogelijkheid buiten De Beukenhof, dan kan dit ook. In de omgeving van De Beukenhof liggen verschillende campings en bed and breakfast-adressen. U dient dit verblijf wel zelf te regelen.

Aanmelding
via dit formulier of via e-mail naar vakantiemariapoli@gmail.com.  Houdt de berichtgeving op deze website in de gaten.

 
« Vorige