Nieuws - Website Focolarebeweging

 

  HOME

 
Uw hulp aan Mariapoli MariŽnkroon
 


In Nieuwkuijk bij Den Bosch wil de Focolarebeweging een 'oase van christelijk leven ' realiseren, een vindplaats van christelijke cultuur en gemeenschap, waarvan een getuigenis kan uitgaan naar de maatschappij.

Mariapoli MariŽnkroon wordt een centrum van ontmoeting, dialoog en vorming, waar velen inspiratie kunnen opdoen voor hun inzet in gezin, kerk en maatschappij."

Hier leest u hoe u kunt helpen.

Gift
Uw donatie kunt u overmaken op rekening 13.65.42.212 ten name van Stichting Mariapoli MariŽnkroon te Nieuwkuijk. Een gift is fiscaal aftrekbaar, mits het bedrag hoger is dan 1% van het onzuiver inkomen en lager dan 10% van het onzuiver inkomen.

Periodieke schenking

Periodieke schenkingen aan goede doelen zijn fiscaal aantrekkelijk en kennen geen beperkingen. Afhankelijk van uw inkomen betaalt de belasting bijvoorbeeld 33 tot 52% mee aan uw schenking. Een notaris maakt voor u een notariŽle akte op en hiermee spreekt u af dat u voor een periode van 5 jaar of meer een vast bedrag aan Mariapoli MariŽnkroon schenkt. U kunt gebruik maken van de diensten van onze notaris of uw eigen notaris.
Hier†vindt u de benodigde contactgegevens.
U kunt ook het desbetreffende formulier bij ons opvragen via info@marienkroon.nl of† 073-5113651.

Nalatenschap
Als u ons werk in uw testament opneemt, helpt u Mariapoli MariŽnkroon ook na uw dood. Ook nalaten aan een goed doel is fiscaal voordelig, zowel bij legaten als erfenissen. Voor meer informatie over deze manier van schenken kunt u contact opnemen met uw eigen notaris.
Voor meer informatie info@marienkroon.nl
073-5113651 of† 06- 47380379


 
« Vorige