Nieuws - Website Focolarebeweging

 

  HOME

 
cd gepresenteerd
Give, give, give
 


Op 1 juni 2007 werd in Utrecht de CD gepresenteerd met de titel Give, Give, Give. De CD is speciaal voor Jong Katholiek geproduceerd met het oog op de Wereldjongerendagen, 's werelds grootste jongerenevenement in het Australische Sydney in 2008.

De CD bevat 10 nummers uit de liederenbundel 'Breng mij over de grenzen' die uitgegeven is voor de vorige Wereldjongerendagen. Studio Elim heeft voor deze productie een uitgelezen groep musici bij elkaar gebracht die de bekende liederen vernieuwend heeft bewerkt. Opgenomen zijn liederen van verschillende achtergronden en bewegingen, waaronder Focolare en Taizé.

Ook kardinaal Simonis werkte eraan mee. De bijdrage van de kardinaal bestaat uit een korte overweging over Maria en een gebed.

De CD is te bestellen op www.jongkatholiek.nl en kost € 10.

Wereldjongerendagen
De Wereldjongerendagen zijn door paus Johannes Paulus II in het leven geroepen. Doel is jongeren te stimuleren om, geďnspireerd door het evangelie, te bouwen aan een wereld van vrede en gerechtigheid. Paus Benedictus XVI wees tijdens de Wereldjongerendagen in Keulen 2005, Sydney aan als locatie voor het evenement in 2008.

 
« Vorige